28 Σεπ 2024

ΟΡΑΜΑ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ: ΜΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΣΤΙΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΚ!

 

"Ο ΕΠΟΚ είναι Συνώνυμο του Πολιτισμού, ενός Πολιτισμού που Συνεχίζει να Φωτίζει με τις Αξίες του την Ανθρωπότητα και τον Ελληνισμό"

Με μεγάλη χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι η προσπάθεια που κάναμε τους τελευταίους μήνες για την ανεύρεση αίθουσας για την επερχόμενη εκδήλωση μας ευδοκίμησε. Έτσι, ανακοινώνουμε ότι το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση απονομής βραβείων του 14ου Παγκόσμιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού του ΕΠΟΚ, των Βιβλίων Χρονιάς του ΕΠΟΚ, καθώς και των τριών πρώτων βραβείων του Διαγωνισμού του Δήμου Καραβά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Ρήγας Φεραίος» του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών. Το κόστος για την αίθουσα θα καλυφθεί από τις συνδρομές των μελών μας. Στην εκδήλωση θα υπάρξει και Χριστουγεννιάτικο Bazaar βιβλίων. Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση θα ανακοινωθούν εντός των ημερών.

Εάν έχετε βραβευθεί στον 14ου Παγκόσμιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό μας ή έχετε συμμετάσχει με «Βιβλίο Χρονιάς» και θέλετε να λάβετε το βραβείο σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας για το εάν θα παρευρεθείτε στην εκδήλωση στο info@epok.gr καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. 

Στην ενημέρωση σας παρακαλούμε αναφέρετε τον τίτλο του έργου με το οποίο βραβευθήκατε, το είδος του έργου (Ποίηση, Διήγημα, Βιβλίο Χρονιάς κτλ.), τι βραβείο λάβατε (Αριστείο, Α Βραβείο κτλ.) καθώς και το όνομα σας και πόσες θέσεις θέλετε. Τα αποτελέσματα των διαγωνισμών μας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας. Βραβεία θα απονεμηθούν μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του ΕΠΟΚ.